Бруклин Декър – зашеметяващата мацка от „Бойни кораби“

Нека си припомним каква беше историята във филма Грозна като смъртта. Младо момиче отива в Ню Йорк, за да прави кариера като певица, но накрая завършва, танцувайки на бара с мокра тениска. Нещо подобно се случва и с Бруклин Декър, освен че тя успешно се явява на кастинг за снимки на бански  Sports Illustrated Swimsuit Edition. Красавицата се омъжва за тенесиста Анди Родик и се появява за малко в сериала „Грозната Бети“. Сега има процъфтяваща кариера на големия екран. Браво на нея!

Трябва да признаем, че Бруклин се е справяла много добре още преди да пристигне в Голямата ябълка. Тя е била моделка и е снимала фотосесии. Дори е била избрана за „Модел на годината“ за 2003 г. Но определено в Ню Йорк идва нейният звезден момент.
Ако някога сте се чудили как Холивуд превърна екшън филма „Бойни кораби“ в блокбъстър, то тогава си нямате идея как се прави американско кино. Взимате малко извънземни, добавяте и актьора Лиъм Нилсън, давате на Риана огромно автоматично оръжие и завършвате със спиращата дъха Бруклин по бикини. И ето ви златен филм.

Бруклин има тялото, за което всеки мъж фантазира. Нейните приказно дълги крака и съблазнителните мерки 87-60-87 см са направени сякаш по поръчка. Как Бруклин се поддържа във форма? „За щастие имам добри гени“, признава тя. „Има натиск над мен да не напълнявам, защото все пак това ми е работата. Понякога ми е трудно, защото много обичам да си хапвам сладко“.Коментари към новината

  • Смени картинката