Грешките, които мъжете допускат в секса

Дали от липса на опит, или от недостатъчно желание към моментния партньор, неловкостите в леглото се случват понякога – поне веднъж в живота.

Един от най-срещаните проблеми е, че мъжете не чуват желанията на жените. Нежният пол неслучайно е наричан така – жените често изпитват трудност да изкажат желанията си с думи. Те очакват да бъдат разбрани без тях. Това е грешка на доста мачовци и тя води до изпускане на нишката в секса. Резултатът в такива случаи е крайно незадоволителен.

Едно е да свършваш бързо първия път с опция за втори, по-качествен дубъл, а съвсем друго, ако всеки път удоволствието трае под 3 минути. Съжаляваме, момчета, но това е проблем, за който отдавна има разрешение.

Големият размер не е синоним на качество. Благословените от съдбата мъже разчитат на сантиметрите и смятат, че това е достатъчно. Приказката за количеството и качеството обаче не бива да се забравя. Сантиметрите сами по себе си не вършат работа.

Момчета, не прекалявайте с порното! То може да ви даде интересни идеи за разнообразие в секса, но не трябва да се прекалява. Да се вживяваш в ролята на порноактьор е абсолютно погрешно. Повечето пози, които използват актьорите, са неудобни за приложение в практиката.  

Сексът не е само проникването, пичове! Той започва дори още преди да е стартирала любовната игра. Още повече, че голяма част от жените имат нужда от предварителна подготовка. Не забравяйте, че колкото жената е по-възбудена, толкова по-голямо удоволствие ще изпитате и вие. Не забравяйте за добрата стара романтика. Тя никога не излиза от мода.

Космите по тялото на мъжете действат антисексуално върху голяма част от дамите. Често те не искат да си признаят, за да не обидят партньора си. Друга често срещана грешка е: Не там, не там, не там! Никога не се опитвайте да влезете някъде против волята на партньора си. Често срещан проблем и при двата пола е, че позволяват на външни фактори да ги разсейват. Никога не правете секс пред пуснат телевизор.Коментари към новината

  • Смени картинката