Ирина Шейк – вижте на какво се наслаждава Роналдо

Наскоро в интернет пространството плъзнаха снимки на Ирина Шейк, която си почиваше на яхтата в компанията на Кристияно Роналдо (който презареждаше след Евро 2012). Тогава прекрасната Ирина се беше скрила зад гърба на футболиста, но днес можем да я видим отблизо. Руската супермоделка представя бельо и бански и изглежда зашеметяващо както винаги.

Шейк е родена на 6 януари 1986 година в Йеманжелинск, Русия. Майка й била учителка, а баща й – миньор. Като малка се учила да пее и да свири на пиано. В продължение на седем години тя посещавала музикално училище, а през останалото време четяла романи.

Обожавала литературата, имала и талант да си измисля истории. Може в нея още да дреме геният на писател, но несъмнено най-голямото й предимство е необикновената й красота.

Въпреки че името издава произхода й, много хора мислят, че Шейк ( което е кратко от Шайхислямова) произхожда от Латинска Америка. Екзотичната красота на моделка се дължи обаче не на креолската, а на татарската кръв – баща й бил смугъл татарин.

Ирина започва кариерата си доста късно (за модел от такава класа), на 19 години. Тогава станала лице на марката Intimissimi. Славата й дошла с фотосесията за бански костюми Sports Illustrated Edition. От този момент името й се среща във всяка класация за най-красиви жени в света.

 

 Коментари към новината

  • Смени картинката