Тя има големи гърди? Вече знаем защо

Замисляли ли сте се защо някои жени имат по-големи гърди от своите приятелки? Защо едната има нещо, което може да ни накара да въздишаме, а другата може да събере комплименти от типа „по-малките са по-хубави“?

Няма да открием Америка, като кажем, че размерът на женските гърди зависи от гените. Определено влияние върху растежа на бюста има също така и диетата, в частност количеството на консумация на бира, животински мазнини и бобови растения. Също така и хормоналната контрацепция. Големите цици са не само източник за удоволствие, но носят и смъртоносен риск!

Учените са намерили седем генетични маркера, които влияят на размера на гърдите – те са отговорни за това, че срещаме по пътя си много дини, пъпеши, праскови и малини. Стига просто девойката да наследи от майка си или от баба си определени гени и готово. Да, обаче два от седем маркера са едновременно отговорни за развитието на рака на гърдата. За това потвърждават други изследвания. Според тях ракът на гърдата е свързан с размера на бюста.

Екипът от учени, водени от д-р Николас Ериксон, доказват, че това изследване може да означава пробив в лечението на рака. Те анализирали данни на около 16 175 жени от европейски произход и сравнили тяхната генетична информация с отговорите им на въпроси относно размера на сутиена им. Оказва се, че рискът от рак на гърдата е свързан не само с големината на гърдите, но и с плътността на гръдната тъкан.

Съзерцаването на женски цици ни прави по-спокойни, понижава ни се кръвното налягане, сърдечната честота става по-бавна, артериите ни – по-чисти и пропускателни. Много от вас в момента не могат да повярват – би трябвало да е точно обратното – нервна възбуда, скок в кръвното и ускорен пулс. Тези симптоми могат да се появят, но само в началото. Учените твърдят, че атрактивният бюст действа като сутрешна гимнастика. Обаче докато изпълняваш упражненията, се повишава кръвното и сърцето започва да бие по-бързо. След няколко минути блажено спокойствие обгръща тялото. Запомнете, че големите гърди са съкровище, което трябва да се пази, за да бъде наша ежедневна радост!

 

 

 Коментари към новината

  • Смени картинката