Френското изкушение Летисия Каста

Защо Летисия Каста е известна? Тя е супер модел в пълния смисъл на думата. Летисия се снима за марки като Guess, Sports Illustrated, Victoria’s Secret и във филми като „Астерикс и Обеликс”. Позната ни е и от лентата „Островът” на българския режисьор Камен Калев. За Каста дизайнерката Вивиан Уестууд казва: „Не вярвам в Господ, но когато видя Летисия, започвам да си променям мнението”.

 

Да бъдем честни – Летисия ни спира дъха. Всичко – от очите и устните до краката и пръстите й, ни кара да скачаме от радост. Тя е толкова близо до съвършенството, колкото Майката Природа може да си позволи. Моделката е зашеметяваща когато позира и поглежда с нейния пронизващ поглед – запазена марка на Летисия. Несъмнено тя е една от най-красивите жени на планетата.

Летисия се е снимала за кориците на повече от 100 големи списания, включително и за рекламите на L'Oreal, Yves St. Laurent, Ralph Lauren и Revlon. Наскоро тя подписа мултимилионен договор с Diamonds.com, свързан с работа с акции.

Каста си е извоювала място сред елита на модната индустрия, където има репутацията на скъперник. Поради големия си късмет тя получава всичко безплатно, при което няма как да не пести парите си.

Родена на 11 май 1978 година, Летисия Мария Лор Каста, е ворото дете на татко Доминик и мама Лин. Въпреки че като малка тя не е привличала много мъжките погледи, всичко се променя когато става на 15 години. Тогава, докато е на плаж, тя се запознава с фотограф и си намира агент от известна агенция за модели в Париж. Летисия отива на първите си снимки за фотосесия без грим и специални дрехи – само по тениска и джинси. Кариерата й започва да расте главоломно когато от сисание Elle я забелязват. Появата на Летисия в календара на „Pirelli” – колекционерска рядкост заради снимките на най-добрите фотографи, може да се приеме за едно от най-големите постижения на хубавицата.Коментари към новината

  • Смени картинката