Кофти новина за лошите момчета: Вече сте демоде!

Всяка жена се стреми да срещне идеалния мъж. Съществува ли обаче подобен екземпляр и къде трябва да търсим, за да го открием?

Колкото жени, толкова и вкусове. Предпочитаният тип е различен в отделните етапи от живота ни. Когато сме на 18 харесваме едни, на 30 нещата коренно се променят, а на 40 ситуацията се обръща на 180 градуса. Все пак има определени мъжки черти, които имат запазено място в женските сърца.

Повечето дами едва ли ще отрекат, че гледат с доста добро око на релефите по телата на представителите на противоположния пол. Зад това, разбира се, стоят първичните ни инстинкти. На подсъзнателно ниво усещаме, че най-добрият самец ще ни осигури най-качествено потомство. Фактът, че има тяло на спортист пък свидетелства за това, че се грижи за себе си и за своето здраве.  

Доста висока позиция в женските претенции заема културата на личността. Познаването на основните принципи в общуването е задължително! Въпреки феминизацията, много жени оценяват положително джентълменското поведение - пускането на дамата да мине първа, подаването на палтото, отварянето на вратата на колата и т.н.

Усещането за сигурност е сред нещата, които много жени търсят в потенциалните си партньори. Загрижеността и вниманието, както и фактът, че винаги можете да разчитате на него, са важни фактори при избора на партньор.

Доколко доброто финансово положение има значение? Нека не се лъжем - по света е пълно с жадни за богати гаджета златотърсачки, чиято единствена цел е да пръскат парите на приятеля си в лъскави барове и молове. Средностатистическите момичета обаче държат повече на това бъдещата им половинка да се оправя в живота и да гледа оптимистично на кариерата си. Съвременните жени се концентрират върху работата си много повече, отколкото едно време и със сигурност биха предпочели да се обвържат с партньори, които правят същото. Трудно биха намерили общ език с човек, който не е отговорен към себе си и близките си, натяква и мързелува.

Днешните момичета оценяват уверените в себе си мъже, които умеят да взимат решения и, колкото и изтъркано да звучи, притежават чувство за хумор. А прословутата привързаност на жените към лошите момчета май вече стана демоде...Коментари към новината

  • Смени картинката