Мъжките противоречия, които никога няма да проумеем

Противоположният пол често ни натяква, че не знаем какво искаме, сменяме мнението си по-често от тоалетите, а логиката далеч не е сред силните ни страни. "Жени, какво да ги правиш! Може ли някой да ги разбере", гласи клишето, което обикновено употребявате по наш адрес. Ще повярвате ли, ако ви кажем, че за нас мъжете също са енигма, особено що се отнася до следните точки:

Хем сте ловци, хем крехки и чувствителни същества, над които едва ли не трябва да треперим. Интересно защо срамежливата ви природа се изпарява, когато надзъртате нагло в деколтето на най-добрата ни приятелка, а крехката ви психика по никакъв начин не страда от еротични сценарии, включващи нас плюс същата тази приятелка (само в собствената ви глава, естествено). Обратно, инстинктът ви на ловци рязко се притъпява, когато трябва да си размърдате задника, да излезете от пещерата и да покажете истинската си ловджийска същност.   

Извод: Лесно е да си ловец сред секси блондинки. Сериозната част понякога удобно се заобикаля.

Хем в природата ви е заложено да се раздавате сексуално навред, хем провалите в леглото се отразяват зле на самочувствието ви. Сори, ама ако искате да се кичите с прякора "Казанова", нямате никакво право на засечки в леглото. Съвет: по-добре я карайте по-скромно с хвалбите, за да нямаме свръхочаквания към вас. В този случай, дори и да се провалите, не вярваме да е фатално. Ще опитаме пак. Все пак секс може да се прави повече от веднъж в живота, нали?   

Извод: По-леко със сексуалната щедрост, за да не ви изиграе лоша шега.

Хем искате внимателна и мила половинка, хем си падате по кучки. Е, това вече е прекалено! Крайно време е да си изясните приоритетите. Ако имате предвид ние, милите и внимателните, да ви дундуркаме, утешаваме и да се грижим за пълния ви стомах, а с т.нар. кучки да си устройвате веселата част, това и ние го можем. Утре да не се учудите, че пием кафе с Гошо, ходим на кино с Киро, водим интелектуални разговори с Иван, викаме Пешо да ни оправи пералнята, а с Митко споделяме еротичните си фантазии (и ние имаме такива).

Извод: Не правете на другите това, което не искате да правят на вас.

Хем мразите да ви въртят номера, хем без номера не ви е интересно. Не обичате да ви караме да ревнувате, твърдо стоите на позицията, че игричките не са по вкуса ви. Обявявате се за искреното и неподправено общуване. А после ни приемате за даденост и сте готови да хукнете след всяка "мистерия", която гледа премрежено през натежалите си от туш мигли и ви върти на малкия си пръст. Е, кажете сега, да бъдем ли интересни, или да бъдем нормални? Кое всъщност е интересно за вас? Крайно време е да се създаде стандарт в тази посока, за да сме наясно.

Извод: Ако ще и 100 години да живеем, едва ли ще разберем мъжете.
 Коментари към новината

  • Смени картинката