Харесва ли ви тя или сте й безразличен? Жестовете я издават

Ако жената ви харесва, не е задължително да дойде и да ви го каже в очите. По-вероятно е да изпрати скрити синали с жестове, погледи или движения на тялото. Те могат да бъдат достатъчно красноречиви, стига само да ги забележите.

Запознавайки се с нова дама, особено такава, която им харесва, мъжете се стараят да си изяснят доколко чувствата им са взаимни. Това не е толкова трудно. Трябва единствено да се вгледате внимателно в поведението и жестовете на своята събеседница. Психолозите съветват при общуване с момичето, което харесвате, да обърнете внимание на позата на тялото, наклона на главата, жестикулацията, мимиките. Притежавайки някои познания, можете с точност да определите харесва ли ви момичето или не се чувства съвсем комфортно във вашата компания.

Ако сте забелязали, че девойката е мълчалива, трябва да внимавате. Помислете дали не е добре да смените темата на разговора. Позволете й да разкаже повече за себе си. Задавайте й въпроси за нейните интереси. Всяко момиче би разказвало с часове за преживяванията си с приятелки. А като се наговори на воля, с удоволствие и интерес ще слуша вас. Ако момичето не дава вид на погълнато от диалога, това показва, че му е скучно.

Как да сте сигурен, че й е интересно? Ако вашата събеседница постоянно се оглежда, прекъсва ви, бъбри с някой друг, с радост отговаря на телефонни обаждания, вие не сте нейният човек. Обратно - можете да бъдете сигурен, че тя ви харесва, ако не помръдва, гледа само вас, внимава във всяка ваша дума, дори изобщо да не разбира това, за което говорите.

Жестовете на вашата приятелка също могат да ви дадат много информация. Обърнете внимание на нейната поза по време на среща. Ако кръстосва крак върху крак, мести стола си към масата, насочва краката или цялото тялото си към изхода, върти в ръце предмети, прозява се, играе с косите си, значи разговорът не й е интересен, а може би вие също.

Попитайте я каква музика предпочита, какво харесва или не у хората, какво означава за нея да бъдеш щастлив. Задавайте й въпроси, които ще ви разкрият нейния характер, но го правете непринудено, а не като на интервю за работа или като на разпит. Ако обаче забележите, че отговаря едносрично, с "да" или "не", почуквайки нервно с пръсти по масата, тогава я пуснете да си отиде - това не е вашата птичка.


Ето и няколко признака, че тя е готова да задълбочи отношенията си с вас:


1. Близкият контакт. Момичето, което се опитва да се приближи физически до вас, трябва да знае, че не всички мъже разпознават този сигнал. Ако обаче се интересувате от нея, трябва задължително да проявите ответна реакция.

2. Игра с косата. Така жената показва своята заинтересованост, иска и вие да я докоснете. Ответната реакция от страна на мъжа означава само едно - той е съгласен на продължение.

3. Неосъзнат ексхибиционизъм. Презрамката на дрехата сякаш сама пада от рамото. Ако сте забелязали нещо подобно, това е ясен сигнал, че жената иска да се сближи с вас.

4. Шията на показ. По-явен знак от това здраве му кажи. Ако тази дама ви е интересна, можете да реагирате, като й направите комплимент.

5. Срамежливата гейша. Ако момичето ту ви поглежда, ту отклонява очи от вас, значи иска да се запознаете. Не пропускайте подходящия момент. Ако в рамките на една минута тя е отклонила поглед и отново го е върнала към вас, щастието е в ръцете ви. Помнете: желязото се кове, докато е горещо.

6. Длан като ветропоказател. Когато момичето ви гледа, облегнало е брадичката на ръцете си, а дланите му сочат към вас, бъдете сигурен, че е готова да стигне доста далеч... Не губете време, иначе интересът й ще изстине и тя ще обърне дланите си в друга посока.

7. Ако девойката започне да се държи по детски, да хихика и да прави глупости, тя изразява интереса си към вас. Не приемайте това нейно поведение като неадекватно и ще имате успех.

9. Ако жената ви хвърля подозрителни погледи, и то нееднократно, трябва да сте наясно, че ви е забелязала.

10. Играта с украшения и други вещи трябва да се интерпретира от мъжа като сигнал, че тя иска да ви подари нещо, например целувка.

11. Показването на краката - това е един от най-ярките признаци, че в жената може да избликне гейзер от сексуална енергия.Коментари към новината

  • Смени картинката