$65 милиона, ако върнете лесбийка в правата вяра

Един от най-богатите жители на Хонконг Сесил Чао е обявил възнаграждение в размер на 65 млн. долара на мъжа, който успее да покори сърцето на неговата дъщеря лесбийка.

Бизнесменът се е решил на отчаяната стъпка след като разбрал, че щерка му Джиджи е сключила брак с лице от същия пол във Франция. Еднополовите бракове не са признати в Хонконг. Милиардерът плейбой, който твърди, че е вкарал в леглото си хиляди жени, няма никакви съмнения относно своята сексуалност.

Сега той се опитва да диктува сексуалността на своите деца. 76-годишният магнат предлага $65 млн. зестра на всеки мъж, който върне дъщеря му в правия път. Известният бизнесмен отхвърля "фалшивите слухове" за сватба на Джиджи и твърди, че тя все още е свободна.

Няма значение дали той ще е богат или беден - единственото важно нещо е той да е щедър и добър по сърце, казва Чао за идеалния мъж за щерка му. Той допълва, че Джиджи е изключително добра жена с много таланти и добра визия, като освен това е посветена на родителите си.

В допълнение към богатата зестра, той също така предлага на потенциалния си зет да започне собствен бизнес. Милиардерът заявява, че възнаграждението е за "привличане на някои с талант, но без капитал, да започне свой собствен бизнес".

Според BBC, Джиджи Чао каза, че намира плана на баща си за "забавен" и няма да му обръща внимание докато не се появи действителния ухажор. Тя е завършила архитектурния факултет в Университета в Манчестър и в момента работи като изпълнителен директор в компанията на баща си.

Любопитното е, че самият Сесил Чао, въпреки възрастта си, едва ли може да се нарече привърженик на традиционните семейни ценности. Той постоянно се появява в компанията на млади жени, а веднъж се изпуснал, че през неговото легло са преминали 10 000 жени.Коментари към новината

  • Смени картинката